A legnépszerűbb esztétikai beavatkozások

Az utóbbi néhány évben jelentősen megnövekedett az esztétikai beavatkozások lehetősége. A kezelések ma már elfogadottak, valamint az átlagemberek számára is elérhetők árban, így rengeteg olyan szépészeti problémára lehet megoldást találni, amire régebben nem lehetett.

Természetesen megvannak azok a beavatkozások, melyek a legnépszerűbbek a ma már majdnem végtelen számú kezelés közül, ezeket fogjuk bemutatni.

Lézeres szőrtelenítés

Ez az egyik legnépszerűbb megoldás a szőrtelenítés hosszantartó megoldására. A gyantával vagy a borotválással ellentétben a lézeres szőrtelenítés eredménye nem csak néhány napig/hétig tart.

Bőrcsiszolás

Az eljárás segítségével a bőr megújítható, valamint csökkennek a csíkok a bőrön, valamint a sötét pigmentfoltok is. Eltávolítja az elhalt bőrréteget, és a felszínre hozza az alatta levő, egészséges bőrréteget.

Feltöltések

Az ajak, fenék „megnagyobbítása” már nem csak álom, hanem hyaluronsavval feltölthetők, és szebbé, esztétikusabbá tehetők. A hyaluronsavval természetes anyagának köszönhetően az eljárás biztonságos, az eredmények pedig nagyon jól sikerülnek.

Botox

A legnépszerűbb esztétikai kezelés természetesen még mindig a botox. Nem csak hírességek, hanem átlagemberek körében is rendkívül elterjedt a kezelés. A botox blokkolja a mimikai izmokat (vagy az izmot, ha nem arcon végeztetjük), melynek következtében az nem tud összehúzódni, és eltűnnek a ráncok miatta.

Láthatjuk, hogy minden találhat magának olyan megoldást, melyet orvosi felügyelet mellett elvégezve meg tud szépülni. Hazánkban erre jó megoldás a http://www.barsony.hu klinika, ahol lehetőségek széles skáláján választhatunk számunkra megfelelő kezelést.