Tetőfelújítás Gerard tetővel

Tetőfelújítás Gerard tetővelA fémlemez fedésekről általában a mezőgazdasági vagy ipari épületek jutnak az emberek eszébe, nem a családi házak tetője. Az olyan modern megoldásoknak köszönhetően, mint a Gerard tető, azonban ma már családi házak fedésére (új tető és felújítás esetén is) is tökéletes megoldást nyújtanak a fémlemez tetők.

A klasszikus, hagyományos megjelenésű családi házak tulajdonosainak sem kell lemondaniuk a fémtetők előnyeiről. Látványával a cserepeslemez az, amely ehhez a stílushoz illeszkedve kínálja az acéltetőre jellemző tartósságot és védelmet. A rendelkezésre álló több mint 20 színárnyalat között pedig bárki megtalálhatja az ízlésének, vagy az épület stílusának megfelelőt.

Amennyiben felújításról van szó, szintén kiváló megoldás a Gerardt tető, mivel könnyű súllyal rendelkezik, így sok esetben nincs szükség teljes tetőszerkezet cseréjére, vagy akár a megerősítésére sem, hanem a régi szerkezet is elbírja ezt a könnyű súlyt.

A Gerard tető előnyei:

  • Alumínium-cink ötvözettel bevont acéllemez

  • A legextrémebb időjárási körülményeknek is ellenáll

  • A felületen található kőzúzaléknak köszönhetően az eső okozta zaj minimális a tető alatt

  • Kiváló tűz elleni ellenállás, mivel tűz esetén az acél lemez és a felületi bevonat megakadályozza a láng szétterjedését

  • A cserepeslemez táblák sokkal gyorsabban felhelyezhetők, mint a megszokott égetett agyag vagy kerámia cserepek, így tetőfelújítás esetén a tető nem fog olyan sokáig fedetlenül maradni, plusz a kevesebb munkaidő kevesebb költséget is jelent